Meci cu Năvodariul, de Ziua Copilului

Meci cu Năvodariul, de Ziua Copilului

serban

 Pe şase după opt etape, cu 14 puncte, CSU Arad înfruntă mâine penultima clasată, CS Năvodari, care a adunat până acum doar şapte puncte. Meciul este programat sâmbătă, 1 iunie, cu începere de la ora 10, pe terenul din Sânicolau Mic.

Cele şase eseuri marcate cu Bârladul, disciplina tactică dar şi pofta de joc a elevilor săi l-au făcut pe Ovidiu Şerban să îşi aplaude la final echipa. A fost poate unul din puţinele jocuri în care vulcanicul antrenor arădean, mulţumit şi de arbitraj, a stat liniştit pe margine. „Pentru noi nu este un rezultat surprinzător, întotdeauna facem un joc bun în prima repriză, în care se vede pregătirea. În a doua nu ne mai concentrăm şi ne cam chinuim, dar asta datorită vârstei. Cine nu se pricepe să nu mai facă comentarii, pentru că băieţii vor creşte de la un meci la altul. Au nevoie de experienţă, iar după aceea vor dispărea şi aceste probleme. Nu ştiu dacă este cel mai bun meci din acest campionat, pentru că reprize la fel de bune am mai făcut la Petroşani şi Buzău”, a spus Şerban .

Antrenorul echipei arădene are încredere în noul proiect, cu jucători tineri, în foame de afirmare, singura problemă fiind susţinerea financiară: „Oricât ai munci de mult, dacă nu eşti susţinut, este foarte dificil să faci performanţă. Şi din această echipă o să vedeţi că o să plece iar 4-5 copii, unii la echipa naţională, iar toată lumea va uita de unde au plecat. Să nu uităm că Fercu, Lemnaru sau fraţii Ursache, chiar dacă au venit din alte părţi, au învăţat rugby la Arad. Ştim ce trebuie să facem în continuare, problema noastră rămâne doar finanţarea”, a mai spus Şerban.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *