Matematic AMEFA pe locul cinci

Matematic AMEFA pe locul cinci

Dacă la finalul  sezonului trecut, când au încheiat pe locul patru, poloiştii de la AMEFA Arad par abonaţi la poziţia a cincea a întrecerii interne. Cei drept, obţinută de această dată, cu ceva emoţii, pentru că elevii lui Cristi Cosma au fost ajutaţi, la capătul ultimului turneu de play-out, şi de jocul rezultatelor.

AMEFA a debutat cu un succes, 10-6 cu Sportul  Studenţesc. Cealaltă partidă, care le-a avut ca protagoniste pe Rapid şi Poli Cluj, s-a terminat însă la egalitate, 7-7, un rezultat ideal pentru arădeni.

În aceste condiţii, poziţia a cincea fiind asigurată şi matematic, Cristi Cosma a preferat să-i trimită în bazin pe juniorii din lot. Care se vor întoarce la Bucureşti, peste trei săptămâni, pentru turneul final al categoriei lor. Iar ultimele două dispute au adus Aradului tot atâtea înfrângeri, 5-14 cu Poli Cluj, respectiv 7-9 cu Rapid, fără implicaţii în economia clasamentului.

Au făcut deplasarea la Bucureşti: Săcui, Vancsik, Băltean, Furj, Boldor, Fericean, Hălmăgean, Kovacs, Laza, Szabadai, Gergelyfi, Iuhasz şi Roman.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *