Marius Copil, eliminat în primul tur al calificărilor la US Open

Marius Copil, eliminat în primul tur al calificărilor la US Open

Tenismanul român Marius Copil a fost eliminat în primul tur al calificărilor pentru tabloul principal al ultimului turneu de Mare Șlem al anului, Openul Statelor Unite, fiind învins în trei seturi, 3-6, 7-6 (2), 6-2, de ucraineanul Denis Molceanov, într-o partidă disputată marți la Flushing Meadows.

Miercuri, jucătoarea română Andreea Mitu o va întâlni pe canadianca Francoise Abanda, în primul tur al calificărilor pentru tabloul principal al probei de simplu feminin de la US Open.

Ediția 2014 a Openului de tenis al Statelor Unite, programată în perioada 25 august — 8 septembrie, va beneficia de premii totale în valoare de 38,3 milioane dolari, câștigătorii probelor de simplu — masculin și feminin — urmând să încaseze câte un cec în valoare de 3 milioane dolari.

România are deja asigurată prezența a patru jucătoare în concursul feminin de la US Open, Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea, în timp ce la masculin țara noastră va fi reprezentată Horia Tecău și Florin Mergea, la dublu.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *