Maraton internaţional de kaiac-canoe

Maraton internaţional de kaiac-canoe

Sâmbătă, 6 iulie, în organizarea Asociaţiei Club Sportiv West Sport Arad, va avea loc Maratonul internaţional de kaiac-canoe pe traseul Lipova-Păuliş-Arad. La acest concurs pot participa doar persoanele care ştiu să înoate, iar organizatorii recomandă tuturor participanţilor purtarea vestei de salvare pe durata competiţiei. Înscrierea la proba de 50 kilometri Lipova-Arad este recomandată persoanelor care au experienţă în practicarea sporturilor nautice: sportivi de performanţă (juniori, tineret, seniori, masters). Pentru cei care vor să intre în atmosfera Maratonului, pot participa la proba mai scurtă, de 35 de kilometri, Păuliş-Arad, rezervată categoriilor pentru toate vârstele, open.

Numărul de concurs va fi primit în momentul validării înscrierii, cu o zi înainte de competiţie, după ce participantul a completat şi semnat formularul de înscriere, declaraţia de responsabilitate şi a plătit contravaloarea taxei de înscriere, 60 de lei (juniori şi sportivi de performanţă sub 18 ani nu plătesc). Validarea înscrierilor va avea loc cu o zi înaintea competiţiei între orele 20-22 şi sâmbătă dimineaţă între orele 7-8. Şedinţa tehnică va avea loc în seara dinaintea cursei cu începere de la ora 20. Pentru proba de 50 de kilometri vor fi întocmite clasamente pe categorii de vâstă şi se vor acorda premii primilor trei clasaţi de la fiecare categorie. Pentru proba de 35 de kilometri, toţi cei care vor termina cursa vor intra în posesia unei plachete Maraton 2013 Kaiac-Canoe şi a unei diplome de participare.

Participanţii beneficiază de asistenţă medicală în timpul desfăşurării competiţiei, pe traseul stabilit fiind monitorizaţi din bărci cu motor de persoane calificate în acest scop, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Startul se va da în ambele curse la ora 10, de la Păuliş, respectiv Lipova, iar sosirea este la podul Decebal, punct de finish al traseului. Cluburile sportive  şi cei care doresc să participe la competiţia Maraton 2013 sunt rugate să se informeze pe www.west-sport.ro saukaiac-Canoe Arad, de unde se pot descărca formularele de înscriere şi regulamentul de participare. Pentru informaţii şi alte detalii, tel.: 0740137989.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *