Man a marcat şi este liderul naţionalei de tineret. Mutu îl laudă: „Poate fi urmașul meu”

Man a marcat şi este liderul naţionalei de tineret. Mutu îl laudă: „Poate fi urmașul meu”

Naţionala de tineret a României a dublat victoria cu 3-1 din Finlanda, impunându-se clar și în Malta, în fața celei mai slabe adversare din grupă. Arădeanul de la FCSB, Dennis Man, a fost cel mai bun fotbalist de pe teren. A deschis scorul în mintul 6, după o cursă de aproape 50 de metri, fostul atacant al UTA-ei declanşând şi faza din care s-a acordat penalty-ul transformat de Costache. „Tricolorii” mici au închis tabela pe final, prin golul lui Haruț, din minutul 83 şi România s-a impus cu 3-0. Cu această nouă victorie, România îşi menţine poziţia a doua în clasamentul grupei a opta din preliminariile Euro 2021, la trei puncte în spatele Danemarcaei, învingătoare şi ea în Irlanda de Nord, 1-0. Bătălia pentru şefia grupei noastre s-ar putea da în chiar ultima rundă. Pe 17 noiembrie, România va primi vizita Danemarcei. Chiar dacă nu va obține primul loc, România are șanse mari să se califice la turneul final de pe poziția secundă.

Încercăm să jucăm la victorie fiecare meci și vrem să câștigăm când vom juca împotriva celor din Danemarca. Nu știu ce a adus Adrian Mutu. Are alte idei de joc, noi încercăm să le prindem din mers. Ne bucurăm că e alături de noi. Am avut multe de învățat de la Mirel Rădoi, acum a venit Mutu, care este un alt exemplu pentru noi. Încercăm să învățăm cât mai multe. Important e că echipa a câștigat, mai puțin că am înscris eu. Nu sunt eu în măsură să zic dacă îmi crește sau nu valoarea. Cel mai plăcut sentiment e când îmbraci tricoul naționalei. E cu totul altceva și trebuie să dăm tot ce avem mai bun pe teren, a declarat Man, la Pro X, la finalul partidei din Malta.

Selecționerul Adrian Mutu a avut cuvinte de laudă pentru Dennis Man. Fotbalistul de la FCSB a preluat tricoul cu numărul 10 de la națională, iar Mutu spune că arădeanul ar putea fi urmașul său. Man poate fi urmașul meu, da. Asta trebuie să facă el în teren, să dea goluri, să muncească în echipă. I-am schimbat poziția în teren și văd că-i priește. Mă bucur pentru el și sper să dea cât mai multe goluri, a declarat Mutu, la Pro X. Portarul UTA-ei, Horaţiu Moldovan, nu a bifat vreun minut în dubla cu Finlanda şi Malta, aseară fiind rezerva lui Andrei Vlad.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *