Luptele greco-romane arădene au ajuns la apogeu

Luptele greco-romane arădene au ajuns la apogeu

2017 a fost un an de referinţă pentru luptele greco-romane arădene. CS Astra a obţinut maximum la echipe, două titluri naţionale, atât la seniori cât şi la juniori, la cea din urmă categorie de vârstă fiind al șaselea aur, în cei opt ani de existență a secției!

Luptătorii pregătiți de antrenorul emerit Spiridon Stanciu au obţinut peste 40 de medalii naţionale şi internaţionale, în competiţii oficiale, iar printre sportivii care s-au remarcat se numără multiplii medaliaţi şi campioni naţionali, Mihai Mihuţ şi Dorin Pârvan, secondați de Irinel Botez, Răzvan Arnăut, Florin Tiţa, Lenard Berei, Vlad Mariea, Andrei Dudău sau Constantin Huţuleac.

Mihuţ şi Pârvan sunt componenţi ai lotului olimpic de lupte greco-romane, ei pregătindu-se deja pentru marile provocări ale acestui an, Campionate Mondiale şi Europene.

„Ne dorim medalii dintre cele mai strălucitoare pentru cei doi, aici fiind şi marile speranţe pentru anul 2018”, spune Stanciu.

O altă țintă importantă este organizarea, în acest an, a unui festival internațional al luptelor arădene, cu ocazia a 10 ani de la înființarea Astra Vagoane Călători, dar și pentru a celebra Centenarul Marii Uniri.

Se dorește și omagierea foştilor luptători arădeni care au adus medalii naţionale şi internaţionale.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *