Luptătorul Mihai Mihuţ este maestru al sportului

Luptătorul Mihai Mihuţ este maestru al sportului

Zilele trecute a avut loc, la Reșița, finala Campionatului Național individual de lupte greco-romane. Sportivii de la CS Astra Arad au obținut rezultate foarte bune. Mihai Mihuț a devenit pentru al cincilea an consecutiv campion național, Andrei Dudău (60 kg.) și Alexandru Ianțoc (87 kg.), au obținut medalia de argint, iar alți patru luptători, cu dublă legitimare la CS Astra Arad, au obținut titluri naționale: Florin Tița (55 kg.); Răzvan Arnăut (60 kg.) și Virgil Munteanu (63 kg.), iar Constantin Huțuleac a devenit vicecampion, la 130 kg.

Altfel, pentru rezultate excepționale, Ministerul Tineretului și Sportului i-a acordat lui Mihai Mihuț cea mai înaltă distincție din sport, cea de maestru emerit al sportului! Luptătorul celor de la CS Astra Arad a obținut cel mai important rezultat din ultimii 11 ani pentru greco-romanele din țara noastră: dublu campion european de seniori, respectiv Under 23.

„Mihuț se pregătește și este motivat să întregească salba de medalii din acest an, cu una cât mai strălucitoare la Campionatul Mondial de seniori Under 23, din luna noiembrie, competiție ce va avea loc la București” – spune Spiridon Stanciu, antrenorul lui Mihai Mihuț.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *