Luceafărul a strălucit la Arad (video)

Luceafărul a strălucit la Arad (video)
0 comments, 06/11/2011, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Din nefericire UTA a dovedit şi în partida cu Luceafărul Oradea că rămâne o simplă echipă de pluton, nu una care emite pretenţii. În meciul de ieri contând pentru etapa cu numărul 12 a ligii secunde, Luceafărul a reuşit să învingă UTA cu scorul de 3-2(1-1).  Dintr-o echipă cu pretenţii la promovare “Bătrâna Doamnă” trebuie să-şi schimbe obiectivul, şi anume salvarea de la retrogradare, căci în situaţia actuală la asta ne putem gândi. Iată că UTA nu se regăseşte deloc, după două duşuri calde urmează două reci, poate deschide şi Gio ochii şi face puţină ordine la club, mai trimite pe uşa din dos, pizzarăşi care apără buturile UTA-ei sau tot felul de vedete împrumutate de la alte cluburi. Să revenim la eşecul de ieri, în minutul 18 Schwarzkopf deschide scorul 1-0, aducând la tăcere spectatorii prezenţi din ce în ce în număr foarte redus. În minutul 31 Miron aduce egalarea şi relansează speranţele arădenilor. După pauză, în minutul 58 Drăghici, cel contestat de opinia publică din Arad, reuşeşte să aducă UTA în avantaj, cu o pătrundere demnă de un atacant veritabil, de unde se vede că ştie, dar probabil nu e curios de se întâmplă la Arad, astfel UTA conduce Luceafărul 2-1 şi toată lumea e bucuroasă. Dar pesteexact 8 minute de la reuşita lui Drăghici, bihoreanul Tiberiu Moldovan aduce egalarea pentru echipa de pe Criş cu un şut plasat de la marginea careului, 2-2. Ajutaţi de fluieraşul Florin Mazilu oaspeţii beneficiază de un penalty, reuşind să întoarcă soarta jocului plecând acsă cu toate cele trei puncte puse în joc. Stăm şi ne întrebăm,  era mai bine să punem lacătul pe stadion în urmă cu ceva timp, atunci cu Salonta? Dacă tot aşa vor evolua lucrurile cu siguranţă vom ajunge tot acolo, în divizia C, dar nu cred că vom mai găsi o altă Salontă.

UTA: Amadio – Bălan(min.79 Neagoe), Pocuca, Pascariu, Siminic, Purece, Gligor, Hidişan(min79Capătă), Nădăban(min67 Gâlcă), C. Miron. Rezerve: Smaranda, Calvin, N.Nicolae. Antrenor: Roland Nagy.

Luceafărul Oradea: B.Miron,  Mihuţ, Letean, Pocian, G. Bogdan, O. Ghilea(min.54 Lupuţ), Ianc(min. 63 Muntean), Schwartzkopf, Bundea, Achim(min.85 Neaga),  T. Moldovan. Rezerve: S. Ghilea, G.Popescu, Blănaru. Antrenor: Călin Moldovan.

 

Watch live streaming video from sportsinro at livestream.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *