Lotul feminin al FC UTA a efectuat un stagiu de antrenament la Moneasa

Lotul feminin al FC UTA a efectuat un stagiu de antrenament la Moneasa

Lotul echipei FC UTA de fotbal feminin a beneficiat în perioada 13-18 februarie de un cantonament de pregătire în staţiunea Moneasa.
Preşedintele AJF Arad şi managerul echipei, Vasile Rad, au asigurat fetelor pregatite de Gheorghe Cameniţă şi prof.Adriana Inăuan condiţii excelente de cazare la hotelul Parc din staţiunea arădeană.
Patru antrenamente zilnice prin nămeţi uriaşi ,program impus de cei doi tehnicieni a constiutit ceva neobisnuit pentru majoritatea dintre fotbaliste, asa ca , in ultimele trei zile cel de-al patrulea antremanent fizic s-a transformat in pregatire teoretica.
Cel mai asteptat moment al fiecarei zi a fost clipele petrecute in bazinul de recuperare si sauna din incinta hotelului.
Din pacate , din cauza vremii, nu a fost posibila folosirea terenului de fotbal din comuna,urmand ca pana la inceperea returului, la revenirea in Arad, pregatirea sa continue pe terenul sintetic Sega.
La Moneasa au urcat: Doroti,Magocs,Anutescu,Pirv,Haida,Chis,Lihet,Banda,Danciu,Crisan,Sala,Szas,Koppandi,Haica, Lauruc si Mihutiu.
Din lot mai fac parte,Meszaros,Lupsa,Mladin,Balaj, Vosloban si Bulz, acestea ,din motive diferite, neputand beneficia de cantonamentul de la Moneasa

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *