Lipova ţine aproape de liderul Crişul. Pe Şega vine Zăbraniul

Lipova ţine aproape de liderul Crişul. Pe Şega vine Zăbraniul
0 comments, 13/04/2017, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

A doua clasată în Liga a IV-a Arad, Şoimii Lipova, vrea să ţină aproape de liderul Crişul, echipa pregătită de Flavius Sabău fiind la doar cinci lungimi distanţă. “Şoimii” înfruntă sâmbătă dimineaţă, pe sinteticul de la Şega, Victoria Zăbrani, echipă situată la mijlocul clasamentului, dar periculoasă în opinia antrenorului Lipovei:
Sabău: “Ne aşteaptă un meci greu”
“Ne aşteaptă unul din cele mai grele meciuri din acest debut de retur. Am simţit asta încă din toamnă, când au jucat cu agresivitate, iar odată cu venirea lui “Ştili” sunt şi mai bine organizaţi. Sunt o echipă greu de învins. La nivel de lot, Piţ s-a antrenat separat în aceste zile, dar sper să îl am la dispoziţie în meciul de sâmbătă.” Flavius Sabău se declară mulţumit de evoluţia echipei sale în ultimele jocuri şi implicit de rezultatele obţinute, Lipova trecându-şi în cont cinci victorii din tot atâtea meciuri în retur: “În mare parte sunt satisfăcut, am făcut jocuri destul de bune, care îmi dau speranţe pentru ceea ce vine. Ritmul e bun şi tranşăm ceva mai repede meciurile, e un plus de calitate. Trebuie însă să rămânem la fel de concentraţi, pentru că suntem pe drumul bun.”
“Şoimii”, deja cu gândul la derby
Principala ambiţie a antrenorului “şoimilor” e victoria în derby-ul cu Crişul, programat pe 29 aprilie, în etapa a 24-a: “Din experienţa pe care o am, nu poţi să mergi până la final doar în victorii. Personal, îmi propun să câştigăm meciul direct, indiferent dacă vom promova sau nu, ar fi un plus pentru Lipova. Totuşi, important e ce fac ei, pentru că sunt favoriţi la câştigarea campionatului”, încheie Sabău. Până la derby-ul din deplasare cu Crişul, Lipova mai are de jucat la Ineu şi acasă cu Dorobanţiul, două adversare în faţa cărora se pune doar problema diferenţei de scor.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *