Lipova câştigă primul meci pe Şega, 3-1 cu “VI-FE”

Lipova câştigă primul meci pe Şega, 3-1 cu “VI-FE”
0 comments, 14/11/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Formaţia pregătită de Flavius Sabău s-a descurcat bine la primul meci pe “Şega”. Mutată pe sinteticul din municipiu ca urmare a stării proaste a gazonului de la Zăbrani, Lipova avea o misiune dificilă în faţa Victoriei Felnac. La cinci puncte distanţă de lider, “şoimii” nu îşi mai permiteau paşi greşiţi, iar asta s-a văzut încă din debutul derby-ului etapei, Paşcu marcând după un sfert de oră, cu capul. Suprafaţa rapidă de joc le-a convenit gazdelor, ceva mai preocupate de construcţie, iar Filimon – cu o bară şi Gîlcă, au ratat desprinderea până la pauză. “VI-FE” s-a trezit cu adevărat la reluare, iar în minutul 52 a şi reuşit egalarea, Dubeştean surprinzându-l pe Bujor cu un şut pe jos, din lovitură liberă de la 20 de metri.

“Dubla” lui Filimon, decisivă

Lipova nu a dezarmat şi a continuat să preseze, iar Filimon reuşea dubla la interval de doar şapte minute. Mai întâi, în minutul 66, fostul ineuan a înscris cu un şut direct din lovitură liberă de la 20 de metri, pentru ca în minutul 73 acelaşi atacant al “şoimilor” să închidă conturile, cu o reluare din 4 metri, printre picioarele nefericitului Paşcalău. Vasinc, respectiv Dubeştean, şi-au mai creat două ocazii, dar tabela nu s-a mai schimbat, scor final 3-1 în favoarea Lipovei, care cu această victorie îşi asigură în mare măsură titlul de vicecampioană de toamnă. Asta deşi, poate, ambiţiile lui Radu Pop erau şi mai mari, echipa sa aflându-se la şefie etape bune, până la derby-ul cu Crişul.

Formații:

Lipova: Bujor – Kocsis (80 Pantea), Pașcu, Bercu, Tomuț – Gîlcă (74 Blănaru), Simion, Bier, S.Popa (84 Edu) – Filimon, Vasinc (84 Orza).

Felnac: Pașcalău – Isac, Gabor, Dubeștean, Istin – Moisă (79 Gâdea), Vidac (85 Felnacichi) – Borteș (46 Nichituț), Bogdan (68 Sabău), R.Popa – Băd.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *