Liga 2: UTA a făcut scor de tenis cu Şoimii Pîncota

Liga 2: UTA a făcut scor de tenis cu Şoimii Pîncota
0 comments, 17/09/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA s-a impus categoric, astăzi, scor 6-0, în cel mai dezechilibrat meci al etapei a şaptea din Liga a II-a. Aşa cum era de anticipat, “alb-roşii au făcut uşor diferenţa, în faţa unei echipe Şoimii Pîncota în derivă, încă fără un antrenor de meserie pe bancă. Prima parte a confruntării de pe “Motorul” a fost la discreţia arădenilor, care au înscris de trei ori în poarta Pîncotei. Primele reuşite au venit în primele 10 minute, atunci când Curtuiuş şi Adrian Petre au făcut 2-0, goluri care anunţau o victorie clară a UTA-ei. Pe final de primă repriză, Petre şi-a trecut în cont “dubla”, stabilind astfel un scor de forfait la pauză, 3-0. Atacantul arădean a reuşit hatrick-ul, cu un gol marcat în minutul 53, la o greşeală a portarului de la Şoimii.
Adrian Petre, noul golgheter
UTA a continuat să fie periculoasă până la final, iar după o serie de ratări, Petre a înscris cu capul în minutul 85, pentru ca peste două minute Jorza să îl execute pe nefericitul Horvath, stabilind astfel scorul final, 6-0. Victorie aşteptată şi logică a UTA-ei, de moral înaintea intermediarei de la mijlocul săptămânii viitoare, cu o deplasare grea pe terenul Luceafărului Oradea, meci programat marţi de la ora 15:30, în direct pe Digi Sport. De cealaltă parte, Pîncota rămâne la zero şi îşi continuă figuraţia în Liga a II-a, fiind greu de crezut că trupa din Podgorie va putea încheia acest sezon.
Formaţii:
UTA: Bg. Miron – Al. David, Al. Manea, Gligor (cpt.), Burlă – Strătilă (46 Strătilă), Tănase (46 Jorza), Copil (58 Polgar), Andor – Ad.Petre, Curtuiuş
Şoimii: Horvat – Stelitano, Vulpe, Dulap, Sarr – Ianc, Copilescu (34 Pătraşcu) – Stoichiţoiu, D.Mitu (cpt.), Al.Stăvărache (46 Farcaş) – Taider.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *