Liderul Sepsi prelungeşte agonia „galben-albastrelor”

Liderul Sepsi prelungeşte agonia „galben-albastrelor”
0 comments, 19/01/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM a suferit un eşec previzibil şi categoric în faţa liderului autoritar al Ligii Naţionale, Sepsi Sfântu Gheorghe. Descoperite numeric la capitolul pivoţi – aspect nepermis pentru acest nivel – baschetbalistele arădene au fost victime sigure, sâmbătă seară, în faţa echipei neînvinse a campionatului, cu 14 victorii din tot atâtea jocuri! Practic, prima clasată mai mult s-a antrenat în Polivalenta arădeană, câştigând cu un neverosimil 92-54, aceasta fiind şi cea mai severă înfrângere stagională de până acum pentru ICIM. Din păcate, e a patra la rând, din tot atâtea meciuri în grupa roşie, iar ultima victorie datează tocmai din decembrie. Aşa cum era de aşteptat, meciul cu Sepsi a fost un chin pentru Dzombeta şi colegele sale, surclasate la toate capitolele, în special în sfertul doi, câştigat de campioane cu 30-11!
Meci fără istoric: conturi încheiate la pauză
Conturile erau încheiate încă de la pauza mare, când tabela indica 53-27 pentru Sepsi, astfel că partida a curs într-un singur sens până la final, spre o victorie zdrobitoare a adversarelor. Pentru echipa pregătită de Miljan Medvedj au evoluat: Dzombeta 16 (2×3), Deura 12 (1×3), Ardelean 10, Fodor 7 (1×3), Hadzovic 5, Neagu 2, Ciotir 2, Mercea şi Bartok. Sepsi a răspuns cu: Ghizilă 22 (4×3), Solopova 19 (4×3), Higgins 15, Whitted 9, Godri Părău 8 (1×3), Kovacs 8, Şipoş 7 (2×3), Nagy 2 şi Demeter 2. Etapa a 5-a a grupei roşii a mai consemnat o victorie categorică, CSM Satu Mare spulberând Universitatea Cluj-Napoca cu 105-41, în vreme ce derby-ul CSM Târgovişte – Olimpia Braşov a revenit gazdelor, scor 69-61.
Urmează un nou meci greu, cu Satu Mare
În clasament conduce Sepsi, 26 de puncte, urmată de Satu Mare, 24, Târgovişte, 23 şi Braşov, 22 de puncte. FCC ICIM rămâne pe locul 5, cu 18 puncte, la două puncte peste „U” Cluj, 16 puncte şi trei peste Phoenix Constanţa, 15. Pentru arădence urmează etapa viitoare un nou meci foarte greu, tot acasă (26 ianuarie), cu CSM Satu Mare, echipă care s-a impus în ambele confruntări directe de până acum, în prima parte a sezonului.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *