Kanda e prima lovitură a UTA-ei, pe piaţa transferurilor

Kanda e prima lovitură a UTA-ei, pe piaţa transferurilor
0 comments, 19/01/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Clubul UTA și Baudoin Kanda au ajuns astăzi la un acord, fotbalistul urmând să îmbrace tricoul ”Bătrânei Doamne”. „Bodo” Kanda e născut pe 17 aprilie 1993 în București și a început fotbalul la Dinamo. A jucat pentru România Under 15 și Under 16, iar din 2012 și până acum a fost component al Dunării Călărași. În actualul sezon al Ligii I, Kanda a înscris două goluri în 14 partide, el marcând în 2016 şi în poarta UTA-ei, în manşa tur a barajului de promovare.

”Primul gând e să mă acomodez cât mai repede, să intru în formă bună, să ajut echipa cât pot, iar din vară să tragem pentru promovare. Sper să pot da din experiența acumulată în acești ani”, a mărturisit mijlocașul, care a avut ocazia să simtă pasiunea tribunei arădene mai ales în barajul din vara anului 2016: ”UTA are cei mai frumoși suporteri, îi simți în teren, e ca și cum ai un om în plus”, a spus fotbalistul cu origini congoleze, pentru site-ul clubului, uta-arad.ro.

Altfel, Alvarenga e singurul jucător sosit în probe care a trecut de testele lui Ionuţ Popa, paraguayanul marcând un gol frumos în primul amical al iernii. În schimb, s-a renunţat la mulţi jucători, iar ultimii doi sunt fundaşii Puşcaşu şi Dombrovoschi, ambii neconvingători în jocul cu Bekescsaba.

Oficialii clubului nu îşi fac mari probleme în privinţa lotului ceva mai redus numeric, mai ales că transferuri se pot face până la sfârşitul lui februarie, iar cei care ar urma să întărească Bătrâna Doamnă trebuie să aducă o plusvaloare, dar şi să se înscrie în parametrii proiectului de la UTA.

(foto: uta-arad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *