Kaiacul arădean medaliat la Bascov

Kaiacul arădean medaliat la Bascov

LPS Arad a reuşit să cucerească trei medalii la Campionatele Naţionale de kaiac – juniori, desfăşurate la Bascov.

Performerul delegaţiei arădene a fost Mihai Ogîgău, antrenat de Gheorghe Muscă, care a devenit campion naţional în proba de 1000 de metri şi vicecampion la 500 de metri, ambele performanţe fiind obţinute la junior II.

În proba de 2000 de metri, a fost obţinută o altă medalie a fost obţinută unde kaiacul de patru al cadeţilor (până în 14 ani) a urcat pe a doua treaptă a podiumului. La junioare, Clara Borda a ocupat locul şase la 500 de metri şi locul şapte la 200 de metri. Finalişti au mai fost Alexandru Stoian la 200 de metri şi dublul Alexandru Stoian – Adrian Topor în proba de 1000 de metri.

„Mihai Ogîgău a făcut două curse frumoase, în care şi-a confirmat valoarea. În urma acestor rezultate, mai mult ca sigur că va fi cooptat în lotul naţional. Pot să spun că, pentru noi a fost o competiţie reuşită, în care obiectivele pe care ni le-am propus au fost atinse” a precizat  antrenorul Gorbe Laszlo.

Pentru arădenii urmează alte trei competiţii importante, două dintre ele oficiale: Campionatele Naţionale de seniori – în perioada 13-16 august, Memorialul „Tică Cioară“ – în septembrie şi cupa României – în luna octombrie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *