Juniorii UTA-ei au debutat cu stângul în Liga Elitelor

Juniorii UTA-ei au debutat cu stângul în Liga Elitelor

În weekend a reînceput competiția Liga Elitelor, la categoria U19 și U17. Juniorii Academiei UTA au primit vizita celor de la AFK Csikszereda. În primul meci, la Under 19, utiștii au început curajos meciul și puteau deschide scorul prin Rotea, din poziție de singur cu portarul, dar mingea a mers alături. Cu trecerea timpului ciucanii au pus stăpânire pe joc, iar în minutul 30 au preluat conducerea printr-un penalty. S-a încercat egalarea, dar parcă mai tot timpul lipsea pasa decisivă. La reluare, adversarii UTA-ei au continuat să controleze meciul. Conturile s-au închis în minutul 83, când s-a făcut 0-2. UTA U19 a evoluat în formula: Roșca, Popa, Bortiș, Cleuță, Turc, Andrieș, Ursoi, Onișor, Rotea, Mercioiu (C), Moldovan. Au mai jucat: Borcea, Bokse, Maxim, Maier.

În cea de-a doua partidă, de la Under 17, lucrurile nu au început grozav. Deși utiștii au pus stăpânire pe joc din primul minut, cei de la Csikszereda au deschis scorul primii, în minutul 6, în urma unui contraatac. A urmat o cursă a egalării, iar în final, în minutul 45, Mihai a scăpat singur și a înscris. În minutul 54 cei de la Csikszereda primesc un penalty, pe care îl și transformă. Scenariul primei reprize nu s-a mai repetat, lipsând claritatea la finalizare. Partida s-a terminat cu victoria oaspeților, 1-2.

UTA U17 a jucat în formula: Blaga, Opriș, Pele (C), Roșu, Codrea, Popa, Șerengău, Vulturar, Mihai, Bulza, Lingurar. Au mai jucat: Babiciu, Pășcălău, Botoroagă, Varga. Etapa viitoare juniorii UTA-ei au meciuri în deplasare, la Ripensia.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *