Judoul arădean în sărbătoare

Judoul arădean în sărbătoare
0 comments, 01/06/2012, by , in Alte sporturi, Judo

Polivalenta arădeană găzduieşte la finalul acestei săptămâni “Ziua Judoului arădean” eveniment care îl omagiază pe cel care a fost marele maestru Mihai Botez, de al cărui nume se leagă promovarea acestui sport în România.

Competiţia va reuni pe tatami peste 500 de judoka din şapte ţări, care se vor întrecere la categoriile U11, U13 şi U15 ani. Clubul organizator, CSM Arad, va avea în concurs în jur de 60 de judoka.

„În data de 31 mai era ziua de naştere a marelui maestru Mihai Botez, de aceea noi, cluburile din Arad şi toţi iubitorii de judo, am decis să decretăm această zi drept ziua judo-ului arădean. Un prilej de a organiza şi acest mare eveniment, care dorim să devină unul de tradiţie. Pentru competitori este şi o repetiţie utilă înaintea finalelor Campionatelor Naţionale şi a Cupei Europene, unde ne propunem câteva medalii” a declarat Dorin Drimbe, antrenorul coordonator al secţiei de judo a CSM Arad.

Întrega manifestare va debuta duminică, la ora 10.00, cu festivitatea de deschidere, de la ora 11.00 urmând să se dea startul competiţiei propriu zise.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *