Judoka de la CSM Arad s-au întors din vacanţă

Judoka de la CSM Arad s-au întors din vacanţă

Pentru tinerii judoka de la CSM Arad vacanţa a luat sfârşit, revenind în micuţa sală situată în Piaţa Catedralei, unde a avut loc şi  prima şedinţă de pregătire.

A fost una cu o încărcătură deosebită, antrenamentul fiind unul deosebit faţă de cel obişnuit. La invitaţia antrenorului Dorin Drimbe, unul dintre cele mai bune produse ale judoului arădean, Florin Petrehele, actualmente stabilit în Germania, acolo unde antrenează la un club din Bonn a răspuns invitaţiei de a ţine o lecţie deschisă judokanilor arădeni. Acesta le-a împărtăşit câteva din tainele sportului pe tatami, specifice dojo-ului unde acesta antrenează. La final toţi participanţii s-au arătat extreme de mulţumiţi de lecţia primită, cu speranţa că Florin le va călca pragul sălii cât mai curând.

“Sunt plecat de 12 ani din România, sunt stabilit în Germania, unde actualmente sunt antrenor de judo la un club din oraşul Bonn. Am profitat de o mică vacanţă, am venit acasă să-mi văd rudele şi prieteni, acceptând şi invitaţia prietenului meu Dorin Drimbe de a ţine o lecţie de judo în sala unde antrenează el. Am dorit să le arăt tinerilor judoka de la CSM Arad cum se învaţă judo în Germania. Am găsit copii bine pregătiţi, care sper că vor avea un viitor strălucit, pentru că şi eu sun un produs al Aradului şi se ştie că Aradul are o mare tradiţie în judo” a declarat Florin Petrehele, antrenor judo

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *