Judoka CSM-ului s-au remarcat pe tatami, în Serbia

Judoka CSM-ului s-au remarcat pe tatami, în Serbia

Localitatea Kanjiza din Serbia a găzduit competiţia internaţională de judo, la care CSM Arad a obţinut trofel cel mare, în urma clasamentului pe cluburi.“Ţinând cont de faptul că CSM Arad a concurat cu un număr de sportivi mai mic decât gazdele sau de la alte cluburi de judo din oraşele apropiate, am reuşit totuşi să ne situăm pe prima treaptă a podiumului în clasamentul pe echipe”, spune antrenorul Dorin Drimbe.

Astfel, judoka conduşi de la marginea saltelelor de antrenorii Lazăr Loghin, Mercea Cristian şi Dorin Drimbe, au obţinut următoarele medalii: loc 1 – Mercea Dvid, Pohaci Ionuţ, Mercea Cristiana, Pop Vlad, Voica Andrada, Ciopraga Andreea şi Calmar Gabriel; loc 2 – Pop Flavius; loc 3 : Socian Darius. Au pierdut meciul pentru medalia de bronz: Tincu Alin, Maier David, Chiţurlea Vlad.

„Obiectivul principal al antrenorilor de la CSM Arad este participarea şi cu cei mai mici judoka, la cât mai multe turnee de pregătire pentru a se bate cu şanse reale la etapele finale ale Campionatelor Naţionale şi a Campionatelor Balcanice”, mai spune Drimbe, antrenor la CS Municipal.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *