Judoka CSM-ului s-au pregătit pe tatami, în Austria

Judoka CSM-ului s-au pregătit pe tatami, în Austria

Zilele trecute, o delegaţie alcătuită din judoka de la CSM Arad, sub conducerea antrenorilor Dorin Drimbe şi Dan Păcurariu, a participat la un stagiu de pregătire, urmat de o puternică competiţie internaţională organizată în localitatea Mondsse, din Austria. Întrecerea de pe tatami s-a vrut o repetiţie utilă înaintea competiţiilor oficiale din sezonul de toamnă. Vreme de o săptămână, judoka CSM-ului s-au pregătit în compania altor judoka de la de cluburi din Austria, Ungaria, Germania şi România. La fel ca şi în anii trecuţi, cantonamentul s-a încheiat pe data cu un turneu internaţional de verificare – ediţia 18-a “Kupa P.S.V. Salsburg”. Mai jos vă prezentăm cele mai bune rezultate ale sportivilor arădeni:
U10
Loc.1- Mercea David
Loc.2- Dorgoşan Alexandru şi Basalacioc Luca.
U12
Loc.2- Bociort Maria, Mercea Cristiana,
Loc.3- Vidam Kevin.
U14
Loc.2- Popa Sofian
Loc.3- Novac Paula.
U16
Loc.2- Păcurariu Alexander
Loc.3- Mihali Gabriel.
Au pierdut pentru medalia de bronz: Păiuşan Dan, Grec Luca, Roman Ştefan, Dănilă Daniela, Ciopraga Andreea, Năcreală Mario şi Ostoin Adrian.
Drimbe: “Stagiul, un real succes”
„Stagiul a fost un real succes. Sportivii care vor participa în această toamnă la competiţiile oficiale de nivel naţional au luat contact din nou cu duelurile de pe tatami. Între CSM Arad şi clubul organizator din Salzburg există o colaborare foarte bună, care datează de zece ani, constând în schimburi de experienţă sau invitaţii la competiţii organizate de fiecare club”, a precizat Dorin Drimbe, antrenorul secţiei de judo la CSM Arad. În prima săptămână din luna septembrie e programat turneul internaţional “Semenic Fest Judo Gărâna” de la Semenic, pentru ca pe 17 septembrie să aibă loc ediţia a XIV-a a turneului internaţional de judo „Cupa Aradului”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *