Judoka arădeni medaliaţi la Bacău

Judoka arădeni medaliaţi la Bacău

Recent oraşul Bacău a găzduit Campionatul Naţional de Judo Ne-Waza „luptă la sol” rezervat  copiilor, respectiv categoriilor U11, U13 şi U15.

Au fost prezente cu sportivi un număr record de cluburi din ţară, cu menţiunea că la această competiţie sunt cumulate două categorii de greutate.

Oraşul nostru a fost reprezentat de mai multe cluburi printre acestea numărându-se C.S. Municipal Arad, L.P.S. Arad şi C.S. Victoria Nădlac, cu un număr de unsprezece judoka în concurs, sub conducerea antrenorului Nagy Arpad.

Performerul delegaţiei arădene a fost Mihali Gabriel (foto), de la CSM Arad, care a obţinut medalia de argint. Au urcat pe treapta a treia a podiumului, fiind medaliaţi cu bronz: Nagy David – LPS Arad, Boldiş Mark CS Victoria Nădlac şi Tomuţ Diana – CSM Arad.

Au trecut pe lângă medalii Bleycziffer Kinga şi Bar Daniel, iar Bălaş Andrada şi Rusniac Casandra s-au clasat pe poziţia a şaptea.

„Urmează o perioadaă de tranziţie, de acumulări, în care vom avea câteva competiţii internaţionale neoficiale. Trebuie deasemenea să anunţăm că am început să ne pregătin deja pentru mult aşteptata competiţie a prichindeilor, „Cupa CSM Arad & Judo Club Pecica – Arad”, ediţia a IV-a,   care se va desfăşura în data de 15 decembrie 2012“ a precizat Dorin Drimbe, antrenor coordonator al secţiei de judo a CSM Arad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *