Joia patimilor, pentru ICIM! Brosovszky le-a predat o lecţie

Joia patimilor, pentru ICIM! Brosovszky le-a predat o lecţie
0 comments, 06/04/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Baschetbalistele ICIM-ului sunt în cădere liberă, pe acest final de sezon al Ligii Naţionale. Ratarea semifinalelor a turnat parcă plumb în picioarele jucătoarelor (ne)pregătite de Bogdan Bulj, care nu au reuşit să se trezească nici măcar după criticile lui Marcel Urban. FCC ICIM a reușit contraperformanța de a pierde, aseară, la Arad, primul meci din seria de cel puţin două, în faţa nou promovatei SCM Timişoara.

“Galben-albastrele” au dat, astfel, cu piciorul avantajului terenului propriu, după o nouă figuraţie în campionat. Cu arădeanca Brosovszky jucând ca în prima tinereţe, bănăţencele conduceau la pauza mare cu un incredibil 46-24, iar conturile păreau deja încheiate. A urmat, însă, istoricul sfert trei, încheiat cu un neverosimil 18-0!, iar confruntarea era relansată.

Timişoara a avut, totuşi, puterea să se trezească la timp şi să tranşeze meritat un meci pe care l-a avut în mână din primul până în ultimul minut. S-a terminat 57-65 (12-18, 12-28, 18-0, 15-19) şi adversarele ICIM-ului au acum marea şansă de a încheia campionatul pe locul 5, în cazul în care înving în meciul doi, programat joia viitoare, 12 aprilie, pe Bega.

Asta dacă nu cumva, Hadzovic şi colegele sale vor ridica capul din pământ şi îşi vor aminti de baschet. Sărbători cu adevărat triste în tabăra arădeană, unde parcă nimic nu mai e de făcut. Să vină vacanţa…

Formații și marcatoare:
Arad: Nagy 13, Poole 12 (1×3), Mercea 11 (3×3), Coker 10, Ferenczi 8 (2×3), Hadzovic 3.
Timişoara: Brosovszky 16 (4×3), Lloyd 15 (3×3), Burdgess 14, Stoiedin 6, Filip 6 (2×3), Ardelean 6, Ivaschescu 2.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *