“Jerry” aproape de tricoul alb-roşu?

“Jerry” aproape de tricoul alb-roşu?
0 comments, 29/03/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Adoptat deja de galerie, “Jerry” e aşteptat, paradoxal, să-l facă uitat pe Jeremy N’Jock, cel care puncta în “istoricul” 3-4 de la Timişoara. De ce paradoxal? Pentru că, deşi nu are alura masivului vârf de atac camerunez, Jerry are calităţi, simţul porţii şi e aşteptat să dea goluri. Deocamdată, a „semi”confirmat în amicalul cu Frontiera Curtici, trecându-şi în cont un gol şi o pasă decisivă. Ambele aplaudate.

 „Când a venit la Arad, obosit şi cu o uşoară problemă musculară, Jerry nu s-a remarcat în mod deosebit. Acum că a stat 6-7 zile şi a depăşit problema medicală ne demonstrează că are calitate, dar şi multă dorinţă de a se impune în echipă. E şi un fotbalist tânăr, important este să muncească la fel de bine în continuare, iar atunci poate deveni atacantul pe care-l mai căutam în această iarnă. Până să-l legitimăm, mai trebuie să vedem exact situaţia cu actele sale, căci au mai fost în lotul nostru şi alţi jucători extracomunitari pe care nu i-am putut folosi în meciurile oficiale”, a declarat Roland Nagy.  

Cel mai probabil în zilele următoare, se va şti exact care este situaţia cu actele mozambicanului, iar dacă totul este în regulă, cu siguranţă va fi înregimentat în lotul UTA-ei.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *