ITF Arad are ca principală favorită o româncă

ITF Arad are ca principală favorită o româncă

Baza Activ din oraşul nostru va fi, între 4 şi 12 august, gazda ediţiei a 14-a a turneului internaţional de tenis feminin din circuitul ITF. Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, în această săptămână, lista definitivă a jucătoarelor care vor participa la întrecerea din acest an, cu aceeaşi Anela Freer director de turneu.

Favorita principală este Ilona Georgiana Ghioroaie (20 de ani), locul 384 WTA, sportivă ce are în palmares şase titluri ITF, două în acest sezon, în Antalya şi Sajur (Israel). Piteşteanca, aflată la cea mai bună clasare din carieră, va fi pentru a patra oară la ITF Arad, la ediţia precedentă opriindu-se în sferturi.

Celelalte şapte favorite la turneul arădean cu premii în valoare de 15.000 de dolari sunt: Elena Cadar (locul 622 WTA), Satsuki Takamura (Japonia – 626), Georgia Crăciun (650), Ioana Roşca (674), Cristina Ene (714), Josephine Boualem (Franţa – 755) şi Nefisa Berberovic (Bosnia Herţegovina – 769).

Un număr de 28 de ţări îşi vor trimite emisare la competiţia de la Arad, a patra organizată în acest an în România, după cele de la Curtea de Argeş, Focşani şi Bucureşti.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *