Învață cum să câștigi mai mult din pariurile pe tenis

Învață cum să câștigi mai mult din pariurile pe tenis
0 comments, 24/10/2017, by , in Tenis de camp

Se pot câștiga bani și din pariuri online pe tenis. Altfel, nu s-ar paria atât de mult pe acest sport. Pentru avea profit la finalul fiecărei luni, trebuie să fii disciplinat și să respecți câteva ponturi pe care le voi rezuma în cele ce urmează.

Dacă pariezi deja pe tenis, știi că în această disciplină sportivă apar multe surprize, mai ales în competițiile feminine. Gradul de risc este mai mare decât în cazul pariurilor pe fotbal. Asta nu înseamnă, însă, că nu poți ține totul sub control. Trebuie să ai în vedere o serie de particularități „ale sportului alb”. Una dintre ele ar fi că un sportiv care joacă „acasă” nu poate fi încurajat de fani și pe timpul schimburilor de mingii.

Sfaturi de urmat în analiza unui meci de tenis

Pentru a evita capcanele și să câștigi mai mult din pariurile pe tenis, ar fi bine să ții cont de următoarele sfaturi, care mie mi-au fost foarte utile în măsura în care am reușit să lucrez la capitolul disciplină.

1. Ține cont de forma de moment a sportivilor

Așa cum am spus, în special în meciurile fetelor, apar multe surprize. Jucătoare din Top 10 WTA pierd în fața unor adversare, care nu sunt în primele 50. Un exemplu familiar pentru noi este reprezentat de Simona Halep, care de multe ori a fost învinsă de sportive mai slab cotate. Poziția în clasament este un indicator, dar nu la fel de important precum forma de moment. În competițiile băieților, calitățile fizice ale celor din top pot compensa o formă mai slabă, dar nu e garantat că se va întâmpla acest lucru.

2. Atenție la accidentări și la gradul de oboseală

Forma slabă poate fi determinată de accidentări și de gradul de oboseală. În tenis, turneele se succed cu repeziciune. Astăzi se termină unul, mâine începe altul, poate chiar pe alt continent. Sportivii și sportivele nu au timp să se refacă fizic sau, mai mult, pot evolua cu accidentări ușoare, care să le afecteze capacitatea de efort.

3. Întreabă-te mereu care este motivația sportivilor

Motivația este un alt factor determinant pentru soarta unui meci de tenis. Contează mult în ce moment al sezonului ne aflăm. Dacă este un turneu de mai mică importanță, care se desfășoară cu puțin timp înaintea unui turneu de Mare Șlem, sportivii de top se feresc să forțeze. În schimb, jucătorii care vin din urmă și au ceva de demonstrat dau 100% pe teren, având șanse reale de a câștiga în fața unor nume mai bine cotate.

4. Studiază istoricul confruntărilor directe

Statistica este importantă și în analiza meciurilor de tenis. Se pune accentul pe istoria confruntărilor directe, raportat la elementele despre care am vorbit mai sus. Trebuie să fii atent la tipul de suprafață de joc preferat de cei doi jucători. Este posibil ca unul să fi câștigat meciurile de pe hard, iar celălalt confruntările de pe iarbă.

5. Raportează stilul sportivului la tipul suprafeței de joc

Pentru că am amintit de tipul suprafeței de joc, trebuie să știi că dard-ul (terenul de asfalt) va avantaja jucătorii cu serviciu puternic și pe cei care lovesc mingea foarte tare în urcare. Iarba avantajează în special pe jucătorii care servesc foarte bine și care urcă des la fileu, în timp ce zgura este o suprafață lentă ce propune multe schimburi lungi și avantajează jucătorii răbdători, care fac puține greșeli.

6. Uită-te la meciul pe care pariezi live

Este o greșeală să pariezi live pe un meci pe care nu îl vezi, bazându-te doar pe statistică. Ar fi bine să te uiți la meci, pentru că un jucător își poate schimba prestația de mai multe ori pe durata unei partide. Îți poți da seama dacă chiar are chef de joc, dacă îi intră mingiile, dacă forțează, dacă aleargă așa cum ar trebui, dacă face multe greșeli neforțate, ce stare de spirit are etc. De asemenea, poți vedea cum reacționează sportivii la condițiile meteorologice extreme, cum ar fi temperaturile foarte ridicate.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *