Înotătorul Rad Lucas e vicecampion naţional

Înotătorul Rad Lucas e vicecampion naţional

Echipa de înotători a CSM Arad (Rad Lucas, Crişan David, Codrean Dacian, Ciobanu Raul si Alexandru Patrik) a participat în perioada 12-15 iulie, la Campionatul National de cadeţi care a avut loc la Târgovişte. Aceştia au obţinut următoarele rezultate: Rad Lucas, locul 2 în proba de 50 metri liber; locul 4 la 100 metri liber; Crişan David, locul 7 la 200 metri liber; locul 7 la 200 metri spate; locul 8 la 100 metri spate; locul 8 la 200 metri mixt şi locul 8 în proba de 1500 metri liber; Codrean Dacian, locul 7 la 200 metri fluture şi locul 10 la 100 metri fluture.

Rezultatul sportivului Rad Lucas (vicecampion naţional) completează medaliile obţinute în acest an de sportiva Popescu Andreea la Campionatul Naţional de seniori, tineret şi juniori din luna martie (trei locuri 2 şi două locuri 3 în probele de 50-100-200 metri bras), precum si a sportivului Sărac Ionut, vicecmpion naţional de seniori în proba de 50 metri bras. Sportivii Rad Lucas, Crişan David, Codrean Dacian, Popescu Andreea şi Sărac Ionuţ sunt pregătiţi în prezent de prof. Bitang Viorel, iar sportivii Ciobanu Raul şi Alexandru Patrik sunt pregătiţi de prof. Barta Daria.

Toţi acesti sportivi vor continua pregătirea până în data de 27 iulie, la bazinul olimpic Delfinul din Arad. Din data de 20 august, lotul de sportivi îşi va relua pregătirea şi se vor căuta soluţii de pregătire până la redeschiderea bazinului Delfinul, care în august intră în remont. Următoarea competiţie la care vor participa înotătorii CSM Arad va fi_Campionatul Naţional de seniori, tineret şi juniori 22-25 noiembrie.

Proaspăta componentă a lotului naţional de junioare, sportiva Popescu Andreea, va participa la Concursul Ţărilor Central Europene care se va desfăşura la Belgrad la începutul lunii decembrie a acestui an.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *