Îngheţ peste tot: ICIM Arad – CSM Satu Mare 71-89

Îngheţ peste tot: ICIM Arad – CSM Satu Mare 71-89
0 comments, 30/10/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

Baschetbalistele arădene nu au spart gheaţa nici în această seară, ajungând la o serie negativă neverosimilă: cinci înfrângeri din tot atâtea meciuri, în Liga Naţională! Pe un ruşinos loc 10 – ultimul în campionat – FCC ICIM a pierdut din nou clar, scor 71-89, meciul cu CSM Satu Mare, disputat într-o Polivalentă nepermis de friguroasă. La fel ca duminică, „galben-albastrele” au jucat bine până la pauza mare, conducând cu 39-35, după care a urmat căderea în gol. Doar cu Tavic la înălţime, ICIM nu a avut replică în partea a doua, iar apărarea a cedat total în ultimele minute.

Cu accidentata Hadzovic în continuare absentă, Bogdan Bulj nu a găsit soluţii pe apărare, folosind doar 7 jucătoare. ICIM a avut şi o evidentă cădere fizică în ultimele două sferturi, ceea ce le-a permis sătmărencelor să se desprindă decisiv, chiar dacă şi Dobă a contat în mare parte tot pe 7 jucătoare. Doar că CSM a fost superioară în special ca şi valoare individuală, trioul Harrison-Mandache-Williams făcând legea în acest meci, cu 72 de puncte marcate din totalul de 89!

De menţionat că şi oaspetelor le-au lipsit două jucătoare importante, Baltic – accidentată şi americanca Green. În urma acestui rezultat, cele două echipe se menţin la poli opuşi în campionat, adică Satu Mare pe primul loc, la egalitate cu Sepsi şi cu un bilanţ de 5 victorii din tot atâtea meciuri, în vreme ce Aradul e ultima, încă la cota 0 în dreptul victoriilor!

Formaţii:

ICIM: Tavic 19 (2×3), Nagy 14, Montgomery 10 (1×3), Mercea 9 (1×3), Wingate 9, Ferenczi 8, Ciotir 2.

Satu Mare: Harrison 30, Mandache 22 (2×3), Williams 20, Solopova 10, Uiuiu 5 (1×3), Szmutku 2, Sfîrlea, Lazăr, Kadar.

 

Tags:
icim arad

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *