Ineul şi Sebişul speră la puncte în deplasările gorjene

Ineul şi Sebişul speră la puncte în deplasările gorjene

Performeră în Cupa României, unde a ajuns până în turul V, cu victorii la Sebiş şi UTA BD, CS Ineu urmează să debuteze vineri, ora 17, în noul sezon al Ligi a III-a. După ce au stat în prima etapă din „C4”, zărăndanii se deplasează în runda a doua la Târgu Jiu, pentru a înfrunta echipa secundă a Pandurilor. Misiunea formaţiei pregătite de Cristian Sculici se anunţă dificilă, atâta timp cât gazdele pot folosi şi unii jucători de la prima echipă, ocazie perfectă în condiţiiile pauzei de două săptămâni din Liga 1. În prima rundă, gorjenii au smuls un egal la Ighiu, scor 1-1, egalând pe final în faţa Performanţei.

După puncte, la Tg.Jiu şi Motru

Naţional Sebiş a început strâmb sezonul, cu un 0-2 acasă în faţa Hunedoarei, motiv pentru „alb-albaştri” să forţeze victoria în deplasarea de sâmbătă, ora 17, de la Motru. Gazdele vin după eşecul la scor de forfait suferit în faţa celor de la ASU Poli Timişoara, aşa că şi ele se gândesc doar la cele trei puncte. Călin Cojocaru aşteaptă încă întăriri la nivel de lot, dar până atunci e nevoie mare de puncte, mai ales că antrenorul Naţionalului a susţinut înaintea începerii campionatului că Sebişul se gândeşte doar la primul loc.

Programul etapei a doua

Etapa a doua din „C4” mai programează meciurile: CSM Lugoj – Becicherecu Mic (vineri, ora 17), ACSO Filiaşi – CSU Craiova 2 (vineri, ora 17), Millenium Giarmata – ASU Poli Timişoara (sâmbătă, ora 17), Metalurgistul Cugir – Măgura Cisnădie (sâmbătă, ora 17) şi FC Hunedoara – Performanţa Ighiu (sâmbătă, ora 17). Cetate Deva stă în această rundă.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *