Începe sezonul, sub coş! FCC ICIM ia startul în Sătmar

Începe sezonul, sub coş! FCC ICIM ia startul în Sătmar
0 comments, 05/10/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Noua ediţie a Ligii Naţionale de baschet feminin debutează în acest week-end, cu un nou format – grupe valorice în primă fază. La finalul săptămânii se vor disputa, însă, doar trei din cele şase meciuri programate, două în grupa A şi unul în grupa B.

Noul sezon va fi deschis de duelul din grupa A, dintre CSM Satu Mare şi FCC ICIM Arad, sâmbătă de la ora 18, în aceeaşi zi, dar o oră mai tîrziu, având startul partida dintre ultimele două campioane, ACS Sepsi – echipă ce domină autoritar campionatul de trei ani – şi CSM Târgovişte, revenită în prima ligă.

Duminică se joacă un meci şi în grupa B, între Phoenix Constanţa şi Rapid Bucureşti. Nu mai puţin de trei jocuri sunt amânate: Universitatea Cluj – Olimpia Braşov în grupa A, pe motiv că gazdele au două jucătoare, plus antrenorul la prima ediţie a FIBA 3×3 Under 23 World Cup (3-7 octombrie).

Revenind la duelul din Sătmar, să spunem că gazdele au prima şansă, CSM avându-le în lot pe arădeanca Mandache, dar şi pe fostele jucătoare ale ICIM-ului, Uiuiu şi Olah (Orosz). De partea cealaltă, echipa arădeană răspunde cu un nou antrenor pe bancă, sârbul Miljan Medved, aflat la prima experienţă ca „principal”, dar şi cu o echipă schimbată destul de mult. (foto: lukarad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *