Încep emoţiile pentru olimpicele arădene

Încep emoţiile pentru olimpicele arădene
0 comments, 27/07/2012, by , in Ultimele stiri

Lucia Mihalache ţinteşte sus

Duminică, 29 iulie sunt programate calificările şi finala probei de skeet din cadrul Jocurile Olimpice de la Londra, în care va fi cuprinsă şi arădeanca Lucia Mihalache. “Puşa” aflată la a doua participare la Jocurile Olimpice după cele desfăşurate la Beijing în urmă cu 4 ani, unde arădeanca legitimată la CSM Arad a reuşit o clasare pe locul 10

La Londra îşi doreşte mai mult, cu toate că este convinsă că nu va fi deloc uşor. La îndemână, pentru valoroasă sportivă a CSM-ului, este calificarea în finală, dar, probabil, şi de ce nu un loc pe podium. Eleva pregătită de Attila Csorba, are o misiune foarte grea dat fiind faptul că majoritatea calificatelor la competiţia din capitala Marii Britanii au adunat 72 din 75 de talere, plus că poligonul pregătit pentru ele este unul inedit şi dificil.

Daniela Dodean ocolită de noroc şi la Londra

Cea de-a doua arădeancă prezentă la Jocurile Olimpice de la Londra, Daniela Dodean nu are noroc nici la această ediţie. Reprezentanta clubului CSM Arad a fost repartizată pe partea de tablou cu principala favorită, chinezoaica Ding Ning, iar arădeanca va juca în turul doi cu câştigătoarea dintre Tetyana Bilenko (Ucraina) şi o sportivă venită din calificări. Meciul este programat duminică, 29 iulie, de la ora locală 20:30 (22:30 ora României). Dacă va trece de turul doi, Daniela Dodean va înfrunta prima favorită a concursului, chinezoaica Ding Ning, actualul lider al clasamentului mondial. De menţionat faptul că înaiontea plecării la Olimpiadă singura dorinţă a Danei a fost evitarea jucătoarelor asiatice, în special a chinezoaicelor, dar cum zice o vorbă românească “De ce ţi-e frică, de aia nu scapi”, în cazul arădencei se pare că s-a adeverit.

Pentru pariori este o bună ocazie de a juca şi câştiga, având in vedere paleta de sporturi preyente la JO din Londra. Pentru inrăiţii de gambling, jocurile online alaturi de pariurile online sunt cea mai comoda ocupaşie de-a lungul desfăşurării Olimpiadei.

Pentru pariori este o bună ocazie de a juca şi câştiga, având in vedere paleta de sporturi preyente la JO din Londra. Pentru inrăiţii de gambling, jocurile online alaturi de pariurile online sunt cea mai comoda ocupaşie de-a lungul desfăşurării Olimpiadei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *