În superioritate, UTA a pierdut pe final cu Luceafărul

În superioritate, UTA a pierdut pe final cu Luceafărul
0 comments, 12/05/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Scăpată de grijile retrogradării, UTA a abordat ceva mai relaxată meciul de la Sînmartin, cu Luceafărul, iar asta avea să o coste scump.

Bihorenii au trecut în avantaj încă din minutul 3, când Ţegle a deschis scorul cu un şut puternic, din mijlocul careului. Acelaşi jucător al gazdelor a trecut pe lângă 2-0 cu şase minute mai târziu, dar singur în careu, a şutat puţin alături, pentru ca Neacşa să rateze şi el, din postură de singur cu portarul.

Ocaziile s-au răzbunat, iar roş-albii reuşeau egalarea cu cinci minute înainte de pauză, Roşca punctând cu capul, din 7 metri, în urma unui corner executat de Hlistei, 1-1 după 45 de minute.

Tot cei de la Luceafărul au fost mai insistenţi şi în partea a doua, iar Rusu i-a adus pe bihoreni din nou în avantaj – minutul 66, cu un penalty transformmat şi scos tot de el, în urma unui fault al lui Manea.

Peste doar două minute, UTA e egalat din nou, la o fază controversată! David Popa a marcat dintr-un metru, centralul trecând peste decizia tuşierului, care ridicase steagul pentru ofsaid.

Finalul a fost încins: Rocha a fost eliminat în minutul 78, superioritate numerică de care UTA nu a profitat. Ba mai mult, Roşca a jucat mingea cu mâna în careu, iar Rusu a transformat al doilea penalty şi a stabilit scorul final, 3-2 pentru orădeni.

Înfrângere care coboară UTA două locuri în clasamentul Ligii a II-a, până pe poziţia a 11-a, la un punct în faţa adversarei de astăzi, Luceafărul.

UTA a început meciul de astăzi în formula: Bodea – D.Dan (Polgar), Manea, Roșca, Burlă – Buia, Tănase, Petra, Hlistei – D.Popa, Curtuiuș (A. Iuga).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *