Ilie Năstase vine la ITF Arad! Favorita principală e „out”

Ilie Năstase vine la ITF Arad! Favorita principală e „out”

Celebrul Ilie Năstase va onora invitaţia organizatorilor turneului de tenis feminin ce îi poartă numele, ce se desfăşoară în aceste zile la baza Activ, urmând a asista la finalele ITF Arad, de vineri după-masă (dublu) şi duminică (simplu). Primul număr unu în ierarhia ATP a mai asistat la meciuri din cadrul Trofeului „Ilie Năstase” la ediţia a X-a, în 2014. „Ne bucurăm că marele Ilie Năstase a acceptat invitaţia de a veni la Arad. Sperăm să se simtă bine printre arădeni, pe care îi aşteptăm la fazele finale ale turneului ce îi poartă numele, unde pot asista la meciuri atractive, Andreea Mitu, Georgia Crăciun, Ioana Roşca sau Elena Cadar fiind nume cu greutate în tenisul românesc. Intrarea este liberă, vom avea o sesiune de autografe cu marele nostru campion Ilie Năstase, tot pentru spectatori avem pregătit şi un premiu surpriză din partea campioanei en-titre, Gabriela Ruse, micuţii fani ai sportului alb se vor putea bucura de un Kids Day, aşa că: poftiţi la tenis!”, spune Anela Freer, directorul turneului arădean cu premii de 15.000 de dolari.

Altfel, Trofeul „Ilie Năstase” la tenis feminin, turneu cu premii în valoare de 15000 de dolari ce se desfășoară la Activ Club, a rămas, joi, fără principala favorită, Elena Cadar cedând disputa cu Alexandra Damaschin – jucătoare aflată în mare formă – scor 2-6, 7-5, 1-6. În sferturile ediției cu numărul XIV s-au mai calificat: Cristina Ene (5-7, 6-3, 6-3 cu Velcea), Andreea Mitu (7-5, 6-3 cu Stăiculescu), Ioana Roșca (7-6, 7-5 cu maghiara Nagymihaly), grecoaica Vasilliki Karvouni (6-4, 4-6, 7-6 tie-break la 6 cu basarabeanca Vdovenco, după un meci maraton, de trei ore și 42 de minute), bosnica Nefisa Berberovic (6-4, 6-7, 6-2 cu Tătăruș), maghiara Alexa Pirok (6-1, 6-3 cu Novac) și Georgia Crăciun (6-2, 6-0 cu sârboiaca Bojovic).
Finala de dublu: vineri, ora 18.00
Programul zilei de vineri la ITF Arad este împărțit în două, dimineața de la 11.00: Damaschin vs. Berberovic (Bonia-Herțegovia) – terenul central, Roșca vs. Pirok (Ungaria) – terenul 1 și Ene vs. Karvouni (Grecia) – terenul 3, respectiv după-amiază, de la ora 17.00, Mitu vs. Crăciun – terenul 3 și de la ora 18.00 Ene/Roșca vs. Gașpar/Hristea – terenul central, finala de dublu.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *