ICIM vizează, sub Tâmpa, a doua victorie consecutivă

ICIM vizează, sub Tâmpa, a doua victorie consecutivă
0 comments, 26/10/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Etapa a patra a Ligii Naţionale de baschet feminin – grupa valorică A – e deschisă sâmbătă, ora 16:30, de meciul dintre CSM Târgovişte şi CSM Satu Mare. Apoi, duminică, de la ora 17, Universitatea Cluj-Napoca primeşte vizita campioanei Sepsi Sfântu Gheorghe. Runda se încheie luni seară, ora 18, la Braşov, unde CSU Olimpia dă piept cu FCC ICIM Arad, într-o reeditare a confruntării din turul 1 al Cupei României.

Duelul cu formaţia de sub Tâmpa se anunţă interesant şi din prisma ultimelor evenimente, Federaţia deschizând o anchetă după meciul de Cupă, cele două formaţii fiind suspectate de incorectitudine, pentru ceea ce s-a petrecut în ultimul minut al partidei-retur, tot de la Braşov.

Altfel, formaţia pregătită de Miljan Medvedj şi Dan Moraru vine după victoria concludentă din derby-ul cu CSM Târgovişte şi speră să confirme forma bună arătată în faţa marii rivale.

Braşovul are un pas în faţă, cu un bilanţ de două victorii şi o înfrângere, faţă de doar una a Aradului, dar meciul de luni seară se anunţă deschis oricărui rezultat.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *