ICIM a trecut de SCM Craiova

ICIM a trecut de SCM Craiova

Aşa cum deja ne-am obişnuit, în partide de aşa anvergură, antrenorul ICIM-ului Dan Moraru şi-a permis să utilizeze tot lotul avut la dispoziţie, în partida din Sala Sporturilor”Victoria” împotriva oltencelor de la SCM Craiova. Primul sfert a fost câştigat la pas de arădence, 29-9. Arădencele au luat puţin piciorul de pe acceleraţie în sfertul doi, oltencele au profitat şi au câştigat cu 18-13. După pauza mare, arădencele au ieţit la joc şi s-au impus cu scorul de 25-16, fără prea mari eforturi. La individual aceaşi Moni Brosovszky şi Suzana Mjlovanovici au făcut un meci bun, cu o evoluţie sigură. Relaxate, în ultimul act al întâlnirii, arădencele au cedat scor 10-18.

Antrenorul Dan Moraru nu şi-a făcut probleme cât timp cinciul de bază s-a aflat în teren dar în sferturile 2 şi 4, prestaţia unora dintre jucătoa lăsat de dorit.

 

“ Sunt mulţumit doar pe jumătate, adică de primele cinci jucătoare cu care am început meciul. Sunt total nemulţumit de cele care au jucat în sferturile 2 şi 4, trebuie să am o discuţie cu ele, pentru că multe se cred valoroase şi trebuie neapărat să facă parte di primul cinci.Unele dintre ele trebuie să conştientizeze că joacă la o echipă, nu la individual şi chiar dacă nu joci trebuie să te bucuri de Victoria echipei, nu să reproşezi că nu ai jucat”  a declarat Dan Moraru.

 

A fost o victorie, scor 77-61 (pe sferturi: 29-9, 13-18, 25-16, 10-18), dedicată colegei de echipă Ildiko Nagy care şi-a serbat ziua de naştere ocazie pentru fani de a-i cânta La Mulţi Ani şi a-i oferi flori.

Pentru campioanele de la ICIM au înscris: Milovanovic 17, Green 11, Graham 11, Nagy 10, Toma 9, Brosovszky 7 (1), Drăgoescu 5 (1), Grădinaru 3 (1), Moraru 2 şi Campbell 2.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *