ICIM şi Târgovişte se înfruntă sâmbătă, în Polivalentă

ICIM şi Târgovişte se înfruntă sâmbătă, în Polivalentă
0 comments, 21/12/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM şi CSM Târgovişte îşi dau întâlnire din nou în Liga Naţională, într-un al treilea episod stagional al derby-ului clasic din baschetul feminin românesc. După ce şi-au împărţit victoriile în prima fază a campionatului – 78-65 la Arad, respectiv 63-71 la Tîrgovişte, avantajul meciurilor directe în dreptul ICIM-ului făcând şi diferenţa în clasament – marile rivale se înfruntă sâmbătă, ora 18, la Arad, în prima etapă a fazei a doua a Ligii.

Vecine de clasament (n.n. s-a intrat cu punctajul adunat în prima fază), ICIM pe 4 şi Târgovişte pe 5, cu 14 puncte, cele două formaţii încearcă să debuteze cu dreptul în această a doua fază, foarte importantă în perspectiva play-off-ului. Trupa lui Miljan Medvedj e decisă să nu îşi piardă avantajul terenului propriu, mai ales că sosirea bosniacei Deura pare că a adus calitate în lot.

Dacă ne uităm pe distribuţii, echipa arădeană porneşte parcă favorită, mai ales că e ultima reprezentaţie în faţa suporterilor din acest an. Iar conducerea clubului le pregăteşte mici surprize fanilor la meciul de mâine seară, cei care vor trece pragul Polivalentei urmând să se aleagă cu calendare pe anul viitor, cu echipa favorită.

Prima etapă din faza a doua a campionatului mai propune meciurile: Universitatea Cluj – Olimpia Braşov (sâmbătă, ora 15) şi CSM Satu Mare – Phoenix Constanţa (sâmbătă, ora 16:30). Liderul neînvins Sepsi Sf.Gheorghe are etapă liberă, în condiţiile în care grupa roşie a Ligii Naţionale e formată dintr-un număr impar de echipe, 7.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *