ICIM își ia revanșa cu Timișoara și atacă careul de ași

ICIM își ia revanșa cu Timișoara și atacă careul de ași
0 comments, 07/01/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM traversează o perioadă fastă în campionat, arădencele contabilizând aseară a cincea victorie din ultimele șase meciuri disputate. După un tur sub așteptări, galben-albastrele s-au trezit la timp, iar acum obțin victorii importante în perspectiva play-off-ului, arătând tot mai bine. Astfel, ICIM s-a revanșat și în fața echipei din Timișoara, pe care a învins-o cu 93-80 (22-20, 22-13, 29-24, 20-23), în primul meci al noului an, contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de baschet.

Cu o Tavic în zi de graţie, 27 de puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, secondată perfect de Hadzovic, Poole sau Ferenczi şi cu o Coker impunătoare în defensivă, americanca recuperând numeroase mingi, formația lui Bogdan Bulj a prestat un joc solid, chiar excelent pe faza de atac, cu nu mai puțin de 12 reușite de trei puncte. Chiar dacă apărarea a avut de suferit, ICIM a făcut diferența în derby-ul Vestului datorită constanței și până la urmă a valorii individuale superioare.

La Timișoara s-au remarcat doar americancele Lloyd și Conwright, în vreme ce Moni Brosovszky a bifat șapte puncte. Cu această victorie, arădencele urcă pe locul 5 în clasament, cu 17 puncte, având totuși cu două meciuri mai mult jucate decât Olimpia Brașov. Etapa viitoare, ICIM se deplasează la Satu Mare, pentru un nou meci esențial înainte de play-off, cu CSM.

Formații și marcatoare:
Arad: Tavic 27 (5X3), Hadzovic 17 (2X3), Poole 17 (3X3), Ferenczi 10 (2×3), Wingate 8, Nagy 7, Coker 7. Au mai jucat: Ciotir, Mercea.
Timişoara: Lloyd 29 (3×3), Conwright 18, Burdgess 9, Brosovszky 7 (1×3), Stoiedin 7, Kiriienko 7, Filip 3 (1×3). Au mai jucat: Ivăschescu, Ardelean, Young.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *