ICIM caută motivaţia în duelul orgoliilor, din Sătmar

ICIM caută motivaţia în duelul orgoliilor, din Sătmar
0 comments, 06/04/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

Aradul şi Satu Mare se înfruntă după sistemul “cel mai bun din trei meciuri” pentru locurile 5-8, în Liga Naţională de baschet feminin.

Dezamăgite după ce au ratat prezenţa în careul de aşi, cele două echipe încearcă să mai găsească motivaţie pentru o clasare cât mai bună la finalul sezonului. La fel ca în anii trecuţi, #ICIM şi CSM au loturi echilibrate, iar în disputele stagionale au rezultat meciuri strânse. În sezonul regulat a fost 69-67, după prelungiri, la Arad şi 65-63 pentru sătmărence, pe teren propriu, astfel că se anunţă un duel foarte disputat şi deschis oricărui rezultat.
Cu fostul antrenor al ICIM-ului la cârmă, portughezul Jose Araujo, formaţia din Satu Mare porneşte, totuşi, cu prima şansă, având avantajul terenului propriu într-un eventual meci decisiv. Adversarele arădencelor au şi arătat mai bine în sferturi, când au fost aproape de a elimina CSM Târgovişte. Să mai menţionăm că la Satu Mare evoluează şi trei ex-“galben-albastre”, Andreea Olah, fostă Orosz, Eniko Laza, fostă Tarţa şi Alina Crăciun.
Primul meci al confruntării CSM – ICIM e programat vineri, ora 18, la sala LPS din Satu Mare. Partida cu numărul doi se va disputa în Polivalenta arădeană, marţi, 11 aprilie, de la ora 18:30. În caz de egalitate, “decisivul” va avea loc în Vinerea Mare, pe 14 aprilie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *