ICIM Arad şi CSM Satu Mare au dat-o la pace în amicale

ICIM Arad şi CSM Satu Mare au dat-o la pace în amicale
0 comments, 19/09/2016, by , in Baschet, Ultimele stiri

Univ.Goldiş ICIM şi CSM Satu Mare s-au înfruntat din nou, într-o dublă amicală disputată de această dată în Polivalenta arădeană. În primul meci, care s-a vrut şi unul de prezentare al lotului ICIM-ului pentru sezonul viitor, formaţia pregătită de Stacey Nolan s-a impus cu 50-41, pentru ca în revanşa de azi, sătmărencele fostului antrenor de la ICIM, Jose Araujo, să câştige ceva mai clar, 66-49, cu menţiunea că Hadzovic nu a putut evolua în al doilea joc din cauza unor dureri la spate.
În faţa unui număr foarte mic de spectatori, semn că iubitorii baschetului sunt dezamăgiţi de faptul că Aradul nu se mai află în prim-plan nici măcar în sportul cu mingea la coş, Univ.Goldiş ICIM a contat pe următorul lot: Mercea, Pasic, Szocs, Nagy, Karakasevic, Gădărici, Demeter, Zidaru, Everbein, Hadzovic, Moraru şi Stroman, ultima – americancă – fiind nouă achiziţie. ICIM şi CSM şi-au împărţit victoriile şi în dubla amicală de la Satu Mare, după cum urmează: 64-56 pentru arădence, respectiv 62-45 pentru gazde. “Galben-albastrele” debutează în noul sezon pe 1 octombrie, urmând să joace în prima etapă acasă, cu Phoenix Galaţi.

Americanca Stroman, ultima achiziţie

Oficialii ICIM-ului au operat o modificare în lotul cu care va aborda noul sezon. Astfel, Aignee Freeland a fost înlocuită de o altă baschetbalistă de peste Ocean, Morgan Stroman. Ultima achiziţie nu este la prima apariţie în baschetul românesc, ea evoluând, cu success, în sezonul 2014-2015 al Ligii Naţionale, pentru CST Alexandria, dovadă mediile statistice în cele 30 jocuri disputate: 17,8 puncte şi 10,5 recuperări. Americanca a evoluat ultima oară pentru Basket Esch (Luxemburg), acolo unde a avut medii de 13,3 puncte şi 9,3 recuperări.
Foto: facebook (lukarad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *