ICIM Arad câştigă la Alexandria şi e favorită la locul 7

ICIM Arad câştigă la Alexandria şi e favorită la locul 7
0 comments, 06/03/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

Univ.Goldiș ICIM a obţinut a treia victorie consecutivă în faza a 2-a a campionatului. Echipa arădeană s-a impus pe terenul celor din Alexandria, scor 84-79, în duelul pentru locul 7 din Liga Naţională de baschet.

„Galben-albastrele” au condus pe tabelă la începutul meciului, dar teleormănencele au preluat ușor conducerea. Jucătoarele pregătite de Bogdan Bulj au revenit exact când trebuia, pe finalul partidei. Acestea au avut o prestație solidă în ultimul sfert din punct de vedere ofensiv, și și-au asigurat victoria mult dorită. Căpitanul Brankica Hadzovic a fost din nou cea mai bună jucătoare a echipei, având nu mai puțin de 24 de puncte marcate.

Pentru Univ.Goldiș ICIM, care e acum favorită la ocuparea locului 7, urmează o nouă deplasare în campionat, în care nu ar trebui să-i scape victoria. Arădencele vor evolua joi, 9 martie, de la ora 17:45, în campania formației BC Siriu Tg. Mureș.

Pentru ICIM au punctat, la Alexandrua: Hadzovic 24 puncte, Pasic 18, McGuire 14, Stroman 10, Nagy 9, Demeter 5 și Karakasevic, Mercea, fiecare cu câte 2 puncte.

Foto: baschetarad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *