HC Arad se antrenează pe plan local

HC Arad se antrenează pe plan local

Formaţia arădeană Handbal Club  şi-a încheiat cantonamentul de la Macea în formulă restrânsă, doar zece jucători pregătindu-se sub comanda profesorului Ştefan Deacu. Arădenii se vor pregăti  pe plan local, urmând ca la sfârşitul lunii să participle probabil la un turneu mai puternic. Lotul HC Arad va fi completat cu juniori proveniţi de la Liceul cu Program Sportiv, care vor putea juca din toamnă cu dublă legitimare.

Vrem să invităm câteva echipe pentru un turneu, deoarece ne aşetaptă un sezon greu. Trebuie să jucăm cu adversare cât mai dificile, pentru a fi pregătiţi pentru campionat. Mâine trebuie să vină un portar de la Baia Mare, o să mai vorbesc şi cu cei de la Craiova, să vedem ce mai putem aduce”, a declarat Ştefan Deacu.

Handbaliştii arădeni şi-au aflat şi adversarele din sezonul viitor al ligii a doua. Echipa pregătită de Ştefan Deacu face parte dintr-o serie foarte dificilă, serie în care activează două echipe cu rezonanţă în handbalul românesc.

 „Am nimerit într-o serie cu 12 echipe, printre care Steaua şi Făgăraşul. Vom avea deplasări mai lungi şi adversare mai dificile. Satu Mare şi Oradea au fost repartizate în cealaltă serie. Nu înţeleg de ce trebuie să mergem până la Bucureşti, când Oradea era la o aruncătură de băţ”, a complectat antrenorul arădean

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *