HC Arad a pierdut, dar a luptat

HC Arad a pierdut, dar a luptat

 

Cea de-a 15-a etapă a diviziei secunde de handbal masculin a programat în Sala Sporturilor”Victoria” din Arad, partida dintre HC Arad şi Extrem Baia Mare, un meci care venea după o pauză prelungită pentru gazde, ca urmare a amânării jocurilor cu Făgăraşul şi Craiova.

În pofida faptului că a  întâlnit una din formaţiile cu reale şanse la promovare, echipa arădeană a dat o replică bună băimărenilor, fiind foarte aproape de a furniza chiar o surpriză. Lipsa de experienţă şi-a spus însă cuvântul, iar elevii lui Dan Dumitru nu au ştiut să gestioneze avantajul luat la pauză 13-9, băimărenii impunându-se în final cu 26-24 

Această înfrângere nu scade cu nimic din meritele tinerilor jucători care apără culorile Aradului, care au făcut un meci bun, în condiţiile în care s-au confruntat în ultima perioadă cu numeroase probleme de ordin financiar şi logistic.

Pentru HC Arad au evoluat: Maioru, remarcatul meciului – Mihăieş 7 goluri, Gabor 5, Dinescu 4, Borbely 3, Szentpeteri 2, Arseni 2, Cosoi 1, Roşca şi Ungureanu.
 HC Arad are de disputat două partide în deplasare, pe 5 martie cu HC II Odorheiu Secuiesc şi o zi mai târziu, la Făgăraş, într-o restanţă contând pentru etapa a XIII-a.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *