HC Arad – Extrem Baia Mare 23-35

HC Arad – Extrem Baia Mare 23-35

După evoluţia bună din prima etapă a Diviziei A, chiar dacă nu au reuşit să câştige în faţa celor de la CSM Oradea, handbaliştii de la HC Arad au pierdut pe teren propriu confruntarea cu Extrem Baia Mare, cu scorul de 35-23. Diferenţa a făcut-o experienţa şi valoarea oaspeţilor, băimărenii controlând de la început şi până la final ostilităţile, spulberând toate şansele gazdelor de a obţine o victorie. Pentru HC Arad au evoluat: Stoian, Maioru, Gajda, Bozitz, Breazu 7, Czari 6, Danciu 5, Paul Alexandru 2, Mihăieş 1, Dinescu 1, Borbely 1, Pater, Maioru, Măduţa, Grigoraş şi Bulgariu.

Baia Mare este o echipă matură, au avut în teren şase jucători cu mare experienţă, câţiva de peste 30 de ani. Dar scorul putea fi mai strâns, asta dacă ne apăram mai bine şi dacă nu aveam atât de multe ratări, atât de pe extreme cât şi din partea pivoţilor, plus că am ratat şi doi de şapte metri. Jocul a fost mai slab decât cel cu Oradea, dar o echipă nu se formează în două luni, ci în 2-3 ani. Băieţii sunt cât de cât în creştere, dar avem mult de lucru în continuare”, a declarat antrenorul Ştefan Deacu.

Etapa viitoare, Handbal Club Arad se deplasează pentru a disputa etapa cu numărul patru, la Naţional Sighişoara, meci programat sâmbătă, 13 octombrie, după care vor urma alte două meciuri pe teren propriu, miercuri, 17 octombrie, cu HCM Baia Mare şi trei zile mai târziu cu Unirea Sânnicolau Mare.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *