Handbalistele au smuls un egal preţios, la Reşiţa

Handbalistele au smuls un egal preţios, la Reşiţa

Crișul Chișineu Criș a avut parte de un meci foarte greu la Reşiţa, în compania rivalei la ocuparea locului doi în seria D a ligii secunde la handbal feminin. Jucătoarele lui Sebastian Tudor au condus aproape tot meciul în această deplasare esenţială, având patru goluri avans după primele 30 de minute (16-12), dar pe final puteau chiar pierde jocul.

După o primă repriză bună, „alb-albastrele” au scăzut ritmul, oferindu-le ocazia arbitrilor să iasă în evidenţă, cu o serie de decizii nefavorabile Crişului, până şi antrenorul arădencelor fiind eliminat, pentru proteste, pe final de joc. Totuşi, Tudor a fost inspirat – înlocuind portarul, la ultimul atac, cu o jucătoare de câmp – iar Alexandra Haidu a marcat golul unui egal cât o victorie.

Remiza îi permite Crișului să rămână pe locul secund în clasament, înainte de vizita liderului neînvins al campionatului, CSM Târgu Mureș. Iuga – 7 goluri, Klimer 5, Petruse 5, Puț 4, Boldor 3, Morariu 2, Damian 1, Lucușa 1, Haidu 1 au fost marcatoarele „alb-albastrelor”, care le-au mai folosit şi pe: Corha, Salata și Tudose.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *