Handbalistele au câştigat duelul vestic, cu Timişoara

Handbalistele au câştigat duelul vestic, cu Timişoara

Divizionara secundă de handbal Crişul Chişineu Criş îşi continuă evoluţiile bune de pe semicerc. Echipa pregătită de Sebastian Tudor şi-a trecut în cont o nouă victorie, 39-34 (15-16) cu ultima clasată în seria D, CSU Universitatea de Vest Timişoara.

După o primă repriză ezitantă, cu multe ratări şi greşeli, fetele de la Crişul au dominat clar partea a doua, atacul funcţionând excelent. A rezultat un succes fără emoții, pentru păstrarea poziției secunde în clasament.

Punctele importante, înainte de cele mai importante confruntări ale returului, deplasarea de la Reșița și derby-ul cu liderul detaşat, din Târgu Mureș. Petru Crișul au marcat: Boldor 7, Klimek 6, Damian 6, Lucușa 5, Petruse 5, Puț 4, Morariu 3, Iuga 2 și Haidu 1, dar mai intrat pe teren și Corha, Salata, Tudose și Roman.

Echipa arădeană e pe 2 în seria D a ligii secunde, cu 15 puncte, la şase lungimi în spatele celor din Târgu Mureş, dar la trei peste CSU Reşiţa, principala contracandidată la calificarea la turneul semifinal.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *