Halterofilii CSM-ului au început sezonul cu dreptul

Halterofilii CSM-ului au început sezonul cu dreptul

Secţia de haltere a CS Municipal Arad e în grafic şi în debutul noului sezon competiţional. Astfel, la prima întrecere internă majoră din acest an, sportivii pregătiţi de Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan au obţinut rezultate bune, care reconfirmă valoarea şcolii arădene de haltere. Primii care au intrat în concurs au fost cei mai mici, juniorii III având, la Bascov, selecţie pentru lotul naţional. Toţi cei trei halterofili de la CSM Arad au urcat pe podium şi implicit şi-au asigurat locul sub tricolor, doi dintre ei chiar câştigându-şi categoria: Florin Mizsanyin, locul 1 la categoria 32 de kilograme – total 45 kg., Denis Danciu, locul 1 la categoria 40 de kilograme – total 96 kg. şi Cristian Molnar, locul 2 la categoria 40 de kilograme – total 83 kg.
Trei arădeni, în lotul naţional de juniori III
La Cupa României rezervată juniorilor I şi desfăşurată tot la Bascov, sportivii arădeni au obţinut următoarele rezultate: Luciana Condurache, locul 2 la categoria +90 kilograme, cu un total de 167 de kilograme, Cosmin Krupla, locul 3 la categoria 56 de kilograme, cu un total de 172 kilograme, Emanuel Danciu, locul 3, cu total de 223 de kilograme, Sorin Oros, locul 5 la categoria 69 kilograme, cu total de 205, Adelina Vizitiu, locul 7 la categoria 58 de kilograme, total 127, Denisa Danciu, locul 8 la categoria 48 kilograme, total 103 şi Gabriela Mizsanyin, locul 11 la categoria 48, cu total de 65 kilograme.
Luciana Condurache, spre Europene!
Cu menţiunea că toţi sportivii s-au calificat pentru finala Campionatului Naţional, trebuie scos în evidenţă rezultatul foarte bun obţinut de Luciana Condurache, aflat în cărţi pentru a participa la Europenele juniorilor din Italia, din acest an. Altfel, Adi Jigău, însoţit de Adrian Antal şi Sorin Oros, pleacă marţi la Izvorani, pentru a pune umărul la organizarea Campionatelor Europene de seniori, programate în România în perioada 23 martie – 1 aprilie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *