Gyuszi Balint este sigur: ”Spiritul utist a devenit şi mai puternic”

Gyuszi Balint este sigur: ”Spiritul utist a devenit şi mai puternic”

Antrenorul UTA-ei recunoaşte că a digerat cu greu decizia FRF, dar pe de altă parte este conştient că echipa sa trebuie să le demonstreze adversarelor că este cea mai bună: „Aveam ceva informații că se va ajunge la această variantă incredibilă, dar refuzam să cred așa. Sincer, au fost cele mai grele 24 de ore din viața mea. Nu am dormit toată noaptea. Am stat doar pe telefoane și pe mesaje, cu jucători, suporteri și oameni de fotbal”, le-a declarat Laszlo Balint celor de la Monitorul Expres. Gyuszi Balint trage concluzia ultimelor zile şi ţine să le mulţumească antrenorilor din play-off care au recunoscut că UTA-ei i s-a făcut o nedreptate:

Apeciază corectitudinea antrenorilor din play-off

 ”Nu voi mai insista pe decizia FRF în ceea ce privește reluarea Ligii a doua. A fost o nedreptate la adresa UTA-ei, au confirmat public acest lucru foarte multe persoane importante din fotbalul românesc, inclusiv antrenori ai unor echipe cu care ne vom duela în acel play-off. Vreau să mulțumesc pe această cale lui Claudiu Niculescu, Eric Linkar, Ionuț Badea și lui Costel Enache, au dat dovadă de caracter și de corectitudine, recunoscând public că UTA a fost prejudiciată.

Ce s-a întâmplat acum un minut este istorie. Decizia FRF, oficializată, a intrat în istorie. Mie și băieților mei nu ne rămâne nimic altceva de făcut decât să ne pregătim cum putem noi mai bine, ca să ne putem bucura împreună cu suporterii noștri la final! Pentru că spiritul utist a devenit și mai puternic!!!”, mai spune Balint.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *