Grijile retrogradării se fac uitate !

Grijile retrogradării se fac uitate !
0 comments, 24/04/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Fluierul de sfârşit al arbitrului Adrian Şuta i-a adus antrenorului Cristi Sculici un zâmbet in colţul gurii, o victorie care propulsează echipa pe un loc 10, nesperat la startul returului. Azi băieţii din Vladimirescu au întâlnit o echipă plafonată, timorată şi fără o gândire în joc, hunedorenii nu mai arată nimic din ce jucau în turul campionatului. Prima repriză a început cu un scurt interval de ploaie, înmuiind gazonul, jocul fiind steril, fără ocazii, mingea s-a plimbat mai mult pe la mijlocul terenului, cu o posesie mai bună pentru gazde.  Odată cu începerea reprizei secunde s-a văzut o mai mare determinare la jucătorii lui Cristi Sculici, oare care au fost argumentele lui Sculici pentru mobilizarea băieţilor?, cert este că repriza a început cu o dominare, inevitabil apărând şi golul. În minutul 55 Coca a primit un balon la colţul careului de 16 m şi cu un şut superb l-a învins pe portarul Dragotă. În minutul 80 rezerva Alin Mihai a adus liniştea pe banca tehnică înscriind în urma unui contraatac. Vlady câştigă cu 2-0 şi priveşte cu optimism meciul din etapa intermediară, nu se acceptă decât victoria împotriva Gloriei Reşiţa, echipă deja retrogradată şi resemnată.

 Vladimirescu: Mitrea – Coca, Mirciov, Sighete, Cozea – Kocsis (90 Tudoroiu), Banilievici, Petrescu (70 Georgiu), Ciubăncan (67 A. Mihai) – C. Rus (63 Leucuța), Negru.

Simeria: Dragotă – Păduraru, Stroia, Dosan, Ungureanu – Uibariu (65 Șoit), Chelariu (81 Ivașcu), Pepenar, Făgărășanu (87 Pop) – Dăscălescu, Nicula (62 Suciu).

Arbitru: Adrian Șuta (Baia Mare).

 

Calin Moga

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *