Gloria Bistriţa şi-a făcut datoria! A bătut UTA!

Gloria Bistriţa şi-a făcut datoria! A bătut UTA!
0 comments, 07/05/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Exact cum ne aşteptam cu toţii, după ce au făcut doar act de prezenţă la Severin (fără şapte titulari), în meciul cu UTA, trupa lui Jean Pădureanu şi-a dat sufletul pe teren, Gloria Bistriţa reuşind să se impună  la finalul celor 90 de minute, cu scorul de 3-2 (1-2).

 UTA a evoluat curajos, a făcut un meci frumos, dar nu a ştiut să gestioneze avantajul luat, iar lupta pentru poziţia a treia în clasamentul seriei se anunţă mai mult decât dură.

Arădenii şi-au arătat intenţiile ofensive încă din debutul partidei, Mara reuşind să deschidă scorul în min. 8, din penalty, după un henţ în careu a lui Năstase. Din nefericire, avantajul alb-roşiilor va dura doar patru minute, Cafasso restabilind egalitatea în min. 12. Se joacă deschis, iar ocaziile apar la mabele porţi. În min. 20 Mara trimite un şut bun din marginea careului mare, iar Bota respinge cu dificultate. La poarta lui Amadio putem consemna ocaziile lui Năstase, în urma unei lovituri libere, şi Stan, care dintr-o poziţie bună trimite mingea în plasa laterală. UTA este însă cea care intră în avantaj la vestiare, în min. 30, Ignea executând perfect, în vinclu, o lovitură liberă de la aproximativ 16 metri.

După doar cinci minute de la reluare bistriţenii restabilesc din nou egalitatea. O centrare în careul arădean este bâlbâită de fundaşii UTA-ei, mingea ajunge la Predescu, care de la marginea careului mare trimite o „torpilă“ în vinclul porţii lui Amadio. UTA acuză parcă primirea golului, iar pe fondul dominării gazdelor, tabela se modifică din nou, în min. 62, tot în defavoarea arădenilor. Nou intratul Curtuiuş se dovedeşte cartea câştigătoare a lui Nae Manea, atacantul Gloriei înscriind cu un şut pe jos, la colţul lung. Finalul de meci o găseşte pe UTA în atac, forţând egalarea, dar nimic notabil nu se mai întâmplă la poarta lui Bota.

Scor  Gloria Bistriţa – UTA 3-2, gazdele răsuflând uşurate la finalul partidei. “Lordul” om de cuvânt, şi-a făcut din plin datoria faţă de “supuşii” din serie.

Gloria Bistriţa: Bota – Peteleu, Năstase, Tudose (min. 55 Curtuiuş), Costache – Mărginean, Feher – Predescu, Anton, Cafasso – D. Stan.

UTA: Amadio – Calvin, Pocuca, Gligor, Siminic – Neagu (min. Galanis), Ignea, Purece (min. 36 Chindriş), Bucur, Sitoe (min. 52 Miron) – Mara.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *