Gloria Arad încă mai speră

Gloria Arad încă mai speră
0 comments, 31/05/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Doar cinci minute trebuia să mai reziste Gloria Arad la Beiuş, acolo unde Bihorul din localitate a reuşit să restabilească egalitatea în min. 85, pentru un 2-2 la final care dă şanse Gloriei de a-şi păstra locul în eşalonul trei.

Gloria a deschis scorul în min. 35, cînd Puie a înscris, dar elevii lui Sorin Cigan au restabilit egalitatea prin Bode. Acelaşi Puie a dus din nou Gloria în avantaj, dar gazdele au egalat când mai erau doar câteva minute din meci, prin Galea.

Cu toate că s-a terminat doar egal, în urma acestui rezultat, arădenii păstrează speranţe de salvare de la retrogradare, printr-o victorie şi jocul rezultatelor.

 

Din păcate acest egal nu ne ajută prea mult. Dar oricum, îmi felicit echipa, am făcut un nou joc bun pe terenul ocupantei locului trei, iar golul doi primit de noi a venit întâmplător, în urma unui şut de la distanţă, deviat. Eu zic că meritam victoria, dar asta e viaţa. Şansele de salvare sunt destul de mici, nu trebuia să stăm decât la mâna noastră, dar până la urmă eu zic că am făcut un retur pozitiv. Am obţinut 19 puncte, şi asta în condiţiile unei echipe întinerite, cu salarii mai mici. Asta nu înseamnă că ne consolăm, ne vom juca şansa până în ultima etapă”, a declarat Leo Pinţa.

Au evoluat pentru arădeni, în egalul speranţei: Vaida – Vițu, Blănaru, Dubeștean, Hulbăr – Ad. Popa, Sălăjan, Puie, Borteș, Filaret – Eșanu. A mai intrat Bulza

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *