Gimnastul Adelin Kotrong are planuri mari în noul an

Gimnastul Adelin Kotrong are planuri mari în noul an

Gimnastica artistică e un stil de viaţă pentru Adelin Kotrong şi doar problemele de sănătate din trecut i-au pus, pentru o perioadă, piedică în drumul spre marea performanţă.

Puternic şi ambiţios, gimnastul de la CSM Arad a revenit însă spectaculos în circuit şi 2017 ar putea fi anul relansării în competiţiile internaţionale de nivel înalt. Kotrong se află la Bucureşti, în pregătiri cu lotul naţional, a trecut peste un cantonament la Cheile Grădiştei, desfăşurat înainte de sărbători, iar acum intră în linie dreaptă: “Mă pregătesc şi trag tare să prind echipa la Campionatele Europene organizate chiar în România, la Cluj-Napoca, în august am Universiada din Korea şi în octombrie Mondialele de la Montreal. Lupt să fiu printre cei şase nominalizaţi în lot, mi-am propus să particip la aceste concursuri, să fac o figură frumoasă şi să îi mulţumesc pe toţi cei care au crezut în mine, inclusiv pe mine”, ne-a declarat Adelin Kotrong.
“Lupt să fiu în lot şi să fac o figură frumoasă”
Gimnastul arădean speră să revină repede la forma şi rezultatele care l-au consacrat, el fiind vicecampion european de juniori în 2010, medaliat cu bronz alături de echipa României la Festivalul Olimpic al Tineretului European şi multiplu medaliat şi campion naţional la diferite categorii de vârstă: “Am câte două antrenamente pe zi şi ştiu că nu îmi va fi uşor să prind Europenele, fiindcă abia în perioada aceea o să am aproape un an de lot, de la revenirea mea. Dar tocmai de asta sunt aici şi stau departe de familie şi de cei dragi, pentru a-mi îndeplini obiectivele şi ajunge acolo unde îmi doresc. Le mulţumesc familiei şi tuturor persoanelor care mă susţin”, mai spune Kotrong. Să mai menţionăm că Europenele de gimnastică artistică din acest an vor avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 19-23 aprilie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *